Lidt om...
Profil
Lidt om...
Curriculum Vitæ
Kontakt mig
Interesser
Tegning
Formgivning
Trekkies
Formel 1
NFL
Øl er godt
Vil du se min bandit?
Rodekassen...
Projekt katalog
Links
De interessante og nyttige

Jeg er født en dejlig sommerdag i det herrens år 1961. Det var den 9. juni, på et tidspunkt hvor syrenerne var sprunget ud og fyldte luften med sin karakteristiske duft (sådan har min mor fortalt det – for jeg husker det jo ikke selv).

Hvem er ellers født den 9. juni?:

1985 · Jon Nørgaard - sanger
1963 · Johnny Depp - amerikansk skuespiller
1961 · Michael J. Fox - canadisk skuespiller
1953 · Kirsten Norholt - skuespillerinde
1934 · Anders And - amerikansk fjerkræ
1925 · Holger Perfort - skuespiller
1914 · Kirsten Hüttemeyer - forfatter og tv-kok med skåneærmer (død 2003)
1891 · Cole Porter - amerikansk komponist bag mange evergreens (død 1964)
1865 · Carl Nielsen - komponist (død 1931)

Min barndom foregik i 60erne og 70erne på et tidspunkt, hvor verden endnu ikke havde mistet sin uskyld. Det er sket i følgeskab med min to brødre, hvoraf jeg er den midterste. Hvis man har læst bogen af Oluf Martensen-Larsen: ”Forstå dit ophav og bliv fri”. Så skulle det, at være et midterbarn, ikke altid være lige let. Men jeg har nu aldrig anset det for et problem i mit tilfælde. Måske fordi der kun er 16 mdr. imellem mig og min lillebror, vi har vel nærmest været det man kalder pseudo-tvillinger. Vi har da også fulgt næsten den samme vej ind i voksenlivet. Først håndværker, så ingeniør og siden underviser. For mig blev det først elektriker, så svagstrømsingeniør og i dag underviser jeg på Syddansk Universitet Det Tekniske Fakultet. 

Mit barndomshjem var ligesom de fleste andres, måske lige med én væsentlig undtagelse… begge mine forældre var blinde. Jeg føler dog ikke selv at min opvækst har været anderledes af den grund. Begge mine forældre gik på arbejde (lige som alle andres), min mor handlede ind og lavede mad (lige som alle andres) og vi levede et liv som en typisk familie gjorde den gang.
Det, at mine forældre ikke kunne se, har måske endda givet mig nogle særdeles gode kort på hånden. Jeg bedømmer nemlig ikke mennesker på deres udseende, men snarere på deres indre kvaliteter.  

Jeg har selv tre dejlige børn, som jeg ikke vil være foruden for noget i denne verden. De fylder mit liv med glæde og gode oplevelser (og somme tide også nogle bekymringer). Der er tre års forskel imellem dem hver. I disse år træder den mindste også ind i teenageårene. Det er lidt af en oplevelse at have tre børn i den alder – dem der selv har teenagebørn ved hvad jeg snakker om – dem der ikke har det, de har noget at glæde sig til...! 

I dag er jeg selv meget tilfreds med min tilværelse. Jeg er et sted i livet, hvor jeg gerne vil være… og tænk, en dejlig kæreste er svinget ind på min vej igennem livet – så hvad kan man forlange mere…

HUSK: Livet er ikke som man har det... men som man tar' det...