Digitalt kabel TV fra Yousee med Vantage HD 8000C
Digitalt TV
Indledning
Downloads...
Tilbage til...
Projekt kataloget
ibrefer.dk

Indledning

I forbindelse med at det analoge tv-signal lukkede i november 2009, besluttede antenne-foreningen at lade Yousee udbyde digitalt TV på vores antenne-net. For at være godt forberedt, købte jeg en digital HD boks fra Vantage (Vantage HD 8000C). I denne boks har jeg monteret en harddisk af typen Seagate, en 1 TB HD (ST31000322CS). Jeg valgte denne HD da den stod på Vantage's liste over kompatible diske og regnede derfor heller ikke med at få problemer med dette valg.

Da boksen fra Vantage ikke benytter netværks-ID som Yousee's egen boks, så har det været lidt af et opklarings arbejde, at finde de digitale frekvenser, som Yousee benytter.

Når man ringer til Yousee, så kræver det en god portion overtalelse at komme forbi de tåbelige telefonmedarbejdere man først mødes af og videre til en teknikker, der rent faktisk ved noget om tingene. Grunden er at man ikke benytter Yousee's egen boks, så vil Yousee IKKE hjælpe, trods det at man er kunde!... Jeg ved ikke hvem man kan henvende sig til for at få ændret denne politik. Det vil jo svarer til at en fødevareproducent ikke vil oplyse hvad hans produkt indeholder!!!

Jeg har dog efterhånden fået samlet puslespillet... Du han hente den digitale kanaloversigt for Fyn her eller gå til Downloadsektionen...

Jeg vil udbygge denne side efterhånden som får samlet information, der kan være relevant i forhold til samspillet imellem Yousee og Vantage HD 8000C.