InterPhone og BMW System 6 hjelm...
MC kommunikation
Indledning
Overvejelser...
Løsningen...
Downloads...
Tilbage til...
Projekt kataloget
ibrefer.dk

Indledning

Jeg købte i sommeren 2008 et Bluetooth samtaleanlæg fra InterPhone hos Roberts MC (et virkeligt godt sted at handle, man får altid en god betjening der.: http://www.robertsmc.dk). Dette anlæg har jeg været særdeles glad for, når kæresten og jeg er ude at køre. Selv med afstande op til 600 – 700 meters er der fuldstændig støjfri kontakt.

Indtil denne sommer (2009) har jeg haft en flipup hjelm fra Caberg med solvisir. Men jeg fik i efteråret 2008 at vide at BMW var på vej med en ny Systemhjelm (System 6). Den havde, som noget nyt, også solvisir som min gamle Caberg. Så jeg besluttede mig til at skifte hjelm her i foråret da den kom. Min nye hjelm har plads til BMW eget kommunikationssystem, altså hulrum i hjelmen hvor der er plads til elektronikken.
Her skal rettes en stor tak til MP motorcykler (http://www.mp-motorcykler.dk/) for god kundebetjening og at have stillet BMW’s kommunikations udstyr til rådighed til opmåling, så jeg vidste hvad der var plads til i hjelmen.

Da jeg jo har et kommunikationsanlæg som jeg er glad for og som dækker mine behov, så tænkte jeg om ikke det var muligt at bygge dette anlæg ind i min nye hjelm.

Læs mine overvejelser her